fbpx
NaslovnicaCrna GoraOdbor za izbornu reformu u ponedjeljak nastavlja sa radom

Odbor za izbornu reformu u ponedjeljak nastavlja sa radom

Podgorica, (MINA) – Odbor za sveobuhvatnu izbornu reformu u ponedjeljak će nastaviti sa radom, najavio je predsjednik tog skupštinskog tijela Strahinja Bulajić.

On je rekao da će na dnevnom redu sjednice, osim izvještaja o dosadašnjem radu radnih grupa Odbora, biti dogovor o daljem radu tog skupštinskog tijela u trenutnoj političkoj situaciji, a u svjetlu novonastalih međupartijskih odnosa u Skupštini.

Bulajić je naveo da učešće svih članova Odbora u daljem radu obezbjeđuje neophodne pretpostavke za ispunjavanje ciljeva definisanih u odluci o formiranju tog tijela.

„Samim tim pokazujemo političku volju za konkretnim izbornim reformama, koje će Crnoj Gori obezbijediti fer i demokratski izborni proces već na prvim narednim izborima“, kaže se u saopštenju.

Bulajić je kazao da, s obzirom na to da Odbor čine iskusni parlamentarci, koji su u okviru radnih grupa već obavili značajan dio posla, očekuje da će se rad odvijati u okviru zadatog roka, imajući u vidu aktuelnost političkog trenutka koji pobuđuje kako domaću, tako i regionalnu pažnju i zainteresovanost.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije