fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivokapić: Uskoro novo rješenje za ministra unutrašnjih poslova

Krivokapić: Uskoro novo rješenje za ministra unutrašnjih poslova

Podgorica, (MINA) – Mandatar Zdravko Krivokapić kazao je da će uskoro predložiti novog kandidata za ministra unutrašnjih poslova, navodeći da postupak Nikole Terzića, koji je povukao kandidaturu za tu funkciju, neće imati posljedica na formiranje nove vlade.

Krivokapić je Televiziji Vijesti kazao da ostaje pri stavu da Terzić ima kredibilitet, sposobnost i neophodnu stručnost za obavljanje te dužnosti.

On je rekao da postupak Terzića vrednuje kao čin slobodne volje, i poželio mu uspjeh u daljem radu.

„Ne očekujem nikakvu vrstu posljedica na ustanovljene obaveze i rad koji uveliko traje, a u kojem je i gospodin Terzić imao udjela. Imaćemo novog kandidata za ministra unutrašnjih poslova. To je jedina posljedica”, kazao je Krivokapić.

On je rekao da će novo rješenje za ministra unutrašnjih poslova biti poznato uskoro, a najavio je i izmjene u sastavu buduće Vladi, u cilju zastupljenosti nacionalnih manjina.

“Rješavanje tog upražnjenog mjesta, kao i reorganizacija Vlade, koja se tiče zastupljenosti manjinskih naroda, riješiće se u što je moguće skorijem roku, uz poštovanje ustanovljenih principa pri izboru kandidata”, kazao je Krivokapić.

Najčitanije