fbpx
NaslovnicaCrna GoraKašnjenje pojedinih letova na podgoričkom Aerodromu

Kašnjenje pojedinih letova na podgoričkom Aerodromu

Podgorica, (MINA) – Na Aerodromu Podgorica danas se očekuje kašnjenje određenih letova, zbog, kako su saopštili iz nacionalne aviokompanije, manjeg tehničkog kvara na jednom od njihovih aviona.

U saopštenju Air Montenegra se navodi da je tokom pripreme jednog od aviona za let identifikovan manji tehnički kvar, kao i da se očekuje da će on biti otklonjen do kraja dana.

“Detektovani kvar će uticati na današnji saobraćaj kompanije, te se očekuje da će svi planirani letovi biti realizovani uz određene izmjene u vremenu polijetanja, odnosno, kašnjenja određenih letova”, kaže se u saopštenju.

Iz Air Montenegra su kazali da im je, kao odgovornoj kompaniji, sigurnost i bezbjednost putnika, posada i flote, uvijek na prvom mjestu.

“U ovakvim i sličnim situacijama postupamo po najvišim standardima i propisanim procedurama, te se izvinjavamo našim cijenjenim putnicima i molimo za razumijevanje”, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, ekipa visokokvalitetnog tehničkog osoblja Air Montenegra aktivno radi na otklanjanju kvara, a očekuje se da će isti otklonjen biti do kraja dana.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije