fbpx
NaslovnicaCrna GoraInicijativa SNP-a nastavak promašenih ideja vladajuće većine

Inicijativa SNP-a nastavak promašenih ideja vladajuće većine

Podgorica, (MINA) – Inicijativa Socijalističke narodne partije (SNP) o pokretanju postupka da li je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović povrijedio Ustav, nastavak je promašenih ideja vladajuće većine koja pokušava da skrene pažnju javnosti sa sopstvenih problema, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Šef poslaničkog kluba Danijel Živković je kazao da je SNP, bez bilo kakvog utemeljenja u pravnim činjenicama, podnio tu inicijativu kako bi pokušao da izađe iz zone irelevantnosti i ubere neki jeftin politički poen.

“To je nastavak politike koja ih je dovela na margine političkog života zahvaljujući pogrešnim potezima i mržnji koju decenijama gaje prema Đukanoviću i DPS-u”, kazao je Živković agenciji MINA.

On je rekao da je SNP, zbog ovakve politike, od nekad najjače opozicione stranke sada postao samo “parazit na leđima nacionalistickog Demokratskog fronta (DF) koji ih održava u životu”.

“Zato je i ova inicijativa potekla iz nauma da se što više približe politici destrukcije kako bi od DF-a dobili koje mjesto više na narednoj listi za vanredne parlamentarne izbore koji nas uskoro očekuju”, ocijenio je Živković.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Crnogorske odbojkašice bolje od Islanda

Podgorica, (MINA) - Ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras u portugalskom...