fbpx
NaslovnicaCrna GoraIbrahimović: Nije bilo zvaničnih pregovora o ulasku u Vladu

Ibrahimović: Nije bilo zvaničnih pregovora o ulasku u Vladu

Podgorica, (MINA) – Lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović rekao je da nije bilo zvaničnih pregovora sa Demokratskim frontom i Demokratama o ulasku manjina u rekonstruisanu Vladu.

Komentarišući razgovor potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića sa predstavnicima manjinskih stranaka, Ibrahimović je u Jutarnjem programu Televizije Crne Gore rekao da su razgovarali o aktuelnoj političkoj i bezbjednosnoj situaciji.

“Za ozbiljne razgovore trebaju zvanični pozivi, gdje ćemo otvoriti priču o svim pitanjima koja bi trebalo da interesuju i nas i građane. Vlada je propustila 12 mjeseci da pošalje iskrenu poruku uvažavanja i poziva na dijalog”, rekao je Ibrahimović.

On je ocijenio da Vlada ne donosi prosperitet Crnoj Gori, već je vraća u devedesete, kada su najviše stradali predstavnici manjinskih naroda.

“Vlada ne daje povjerenje da može da iznese projekat evropske, i NATO Crne Gore”, rekao je Ibrahimović, prenosi portal RTCG.

On smatra da je rješenje za novostalu situaciju prelazna vlada koja bi pripremila izbore i stvorila uslove izbornog povjerenja.

“Mislim da je to ljekovito. Svaki dan opstanka ovakve, nejasne, heterogene Vlade, ne može donijeti prosperitet Crne Gore”, kazao je Ibrahomović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije