fbpx
NaslovnicaCrna GoraĐukanović: Cilj DPS evropski kvalitet života

Đukanović: Cilj DPS evropski kvalitet života

Podgorica, (MINA) – Cilj Demokratske partije socijalista (DPS) je evropski kvalitet života svakog građanina, kazao je crnogorski predsjednik Milo Đukanović, dodajući da je Crna Gora na dobrom putu i da ubrzano sustiže zaostatak za savremenim evropskim državama.

Đukanović je, u sklopu predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore, posjetio Opštinski odbor DPS Danilovgrad.

On je istakao da predstojeći izbori ponovo imaju karakter istorijskih izbora, jer na njima još jednom brane ono što su stvarali.

„A ostvarili smo san naših predaka – sačuvali mir, obnovili državu i vratili joj i ekonomsko dostojanstvo. Ova ostvarenja su bila moguća zahvaljujući tome što smo imali viziju, i što je DPS imala kapacitet da tu viziju i ostvari“, kazao je Đukanović, saopšteno je iz DPS-a.

Đukanović je dodao da je pola puta pređeno, ali da se sada nalaze pred novim izazovima – još snažniji i dinamičniji ekonomski razvoj.

„Cilj Demokratske partije socijalista je evropski kvalitet života svakog građanina. Za ostvarenje tog cilja potrebno nam je još vremena, ali ono što je izvjesno jeste da smo na dobrom putu i da ubrzano sustižemo zaostatak za savremenim evropskim državama“, istakao je Đukanović.

Prema njegovim riječima, DPS ima ostvarene rezultate koji im daju za pravo da traže povjerenje da vode državu ka novim ekonomskim uspjesima.

On je kazao da je optimista u pogledu izbornog rezultata u Danilovgradu, a optimizam temelji i na dobrom radu lokalne uprave, kao i Opštinskog odbora.

Najčitanije