fbpx
NaslovnicaCrna GoraZa razbojništvo u pokušaju i krađu odgovaraće šest osoba

Za razbojništvo u pokušaju i krađu odgovaraće šest osoba

Podgorica, (MINA) – Službenici budvanske policije rasvijetlili su četiri krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da su u Starom gradu u Budvi, u noći između 17. i 18. januara, obijena dva maloprodajna objekta iz kojih su ukradeni nakit i novac.

Pripadnici budvanske policije identifikovali su tri osobe za koje se sumnja da su izvršile dva krivična djela teška krađa.

Kako se navodi, riječ je o E.D. (18) i dva maloljetnika od 15 i 17 godina.

Iz policije su rekli da je jedna osoba iz Budve prijavila policiji da su, u noći između petka i subote, iz jednog objekta u izgradnji u naselju Boreti, nepoznate osobe otuđile veću količinu bakarnih cijevi i kablova.

„Policija je, radeći na rasvjetljavanju događaja, došla do sumnje da su izvršioci ovoga djela, koje je tužilac kvalifikovao kao krađu, S.K. (19), E.D. i S.Z. (22)“, kaže se u saopštenju.

Protiv njih su, kako se dodaje, podnijete krivične prijave u redovnom postupku.

Policiji je u nedjelju osoba zaposlena u jednom automat klubu u mjestu Rafailovići u Budvi, prijavila da je nepoznati muškarac, uz primjenu fizičke sile i prijetnje, pokušao da otuđi novac iz tog objekta.

Navodi se da su službenici budvanske policije identifikovali F.L. (25) sa Kosova koji je pokušao da izvrši razbojništo.

„Izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi F.L. kojom prilikom su pronađeni određeni predmeti od značaja za vođenje krivičnog postupka“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je F.L. po nalogu tužioca uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo u pokušaju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije