fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšeno 56 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Uhapšeno 56 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Podgorica, (MINA) – Policija je tokom vikenda uhapsila 56 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da je saobraćajna policija u danima vikenda na crnogorskim putevima evidentirala 65 saobraćajnih nezgoda, u kojima je sedam osoba teško povrijeđeno, a 34 lakše.

Pripadnici saobraćajne policije su, kako se dodaje, u istom periodu podnijeli 205 prekršajnih prijava, izdali 1.207 prekršajnih naloga, oduzeli 26 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

„Zbog vožnje pod dejstvom alkohola saobraćajna policija je uhapsila 56 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, od čega je njih 14 uhapšeno u Nikšiću, devet u Podgorici, osam u Baru i sedam u Budvi“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su apelovali na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu ličnoj i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Nema planskih isključenja struje za praznike

Podgorica, (MINA) – Planska isključenja električne energije nijesu predviđena tokom predstojećeg praznika - Međunarodnog...