fbpx
NaslovnicaCrna GoraU Pljevljima uhapšena osumnjičena za nasilje u porodici

U Pljevljima uhapšena osumnjičena za nasilje u porodici

Podgorica, (MINA) – Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Zapad”, Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja uhapsili su M.B. (40) koja se sumnjiči za krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

Sumnja se da je M.B, dok se nalazila u porodičnoj kući u Pljevljima, nakon kraćeg verbalnog sukoba, u prisustvu maloljetnog djeteta, fizički napala supruga udarajući ga u glavu i tijelo nakon čega da je ugrizla za ruku.

“M.B. se nakon ovog događaja uputila u drugi dio porodične kuće gdje se nalazila njena svekrva koju je takođe fizički napala uz upućivanje riječi uvredljive sadržine i lomljenje stakla na ulaznim vratima kuće”, kaže se u saopštenju.

Oštećenima je, kako su kazali, ukazana ljekarska pomoć u Medicinskom centru Pljevlja gdje su im konstatovane lake tjelesne povrede.

“M.B. je lišena slobode zbog sumnje da je počinila gore navedeno krivično djelo”, ističe se u saopštenju Uprave policije.

Navodi se da su policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Pljevljau od početka godine podnijeli osam krivičnih i 11 prekršajnih prijava zbog nasilja u porodici ili u porodičnoj zajednici i da je po osnovu krivičnih djela osam osoba uhapšeno.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije