fbpx
NaslovnicaCrna GoraPronađen vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu na Starom aerodromu

Pronađen vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu na Starom aerodromu

Podgorica, (MINA) – Podgorička policija identifikovala je vozača N.Ć. (21) iz Podgorice, koji je u srijedu izazvao saobraćajnu nezgodu na Starom aerodromu, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su kazali da se u srijedu oko 13 sati u naselju Stari aerodrom dogodila saobraćajna nezgoda, koja nije prijavljena podgoričkom Odjeljenju bezbjednosti (OB), niti se u neku od medicinskih ustanova javila osoba na ukazivanje ljekarske pomoći.

Navodi se da je policija, nakon što je objavljen video snimak na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, operativnim aktivnostima i uvidom u evidencije registracije vozila, došla do saznanja ko je vlasnik vozila.

Kako se dodaje, nakon toga je policija došla do podataka da je, u vrijeme saobraćajne nezgode, vozilom upravljao N.Ć.

„On je pronađen i priveden u službene prostorije OB Podgorica gdje su od njega prikupljena obavještenja u svojstvu građanina“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su rekli da je o svemu obaviješten državni tužilac koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela.

„Službenici policije će nastaviti sa aktivnostima u cilju potpunog rasvjetljavanja ovog događaja“, poručuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije