fbpx
NaslovnicaCrna GoraDruštvoKompanija HD Laković uplatila 125 hiljada EUR

Kompanija HD Laković uplatila 125 hiljada EUR

Podgorica, (MINA) – Kompanija Hard diskont Laković uplatila je na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti (NKT) 100 hiljada EUR, a Kliničkom centru (KCCG) 25 hiljada EUR za kupovinu respiratora.

Iz te kompanije su kazali da tom donacijom žele da pomognu zdravstvenom sistemu da se što „spremnije uhvati u koštac sa širenjem koronavirusa“, jer su respiratori neophodni u liječenju mogućih budućih težih slučajeva obolijevanja.

„U pismu NKT-u rukovodstvo kompanije Laković, na čelu sa direktorom Komnenom Lakovićem je odalo poštovanje ljekarima i medicinskom osoblju, kao i građanima Crne Gore koji pokazuju odmjerenost, dosljednost, solidarnost i spremnost da pobijede pošast koja je zadesila cijeli svijet“, ističe se u saopštenju.

Iz kompanije su naglasili da će proći problemi sa koronavirusom i da će se svi zajednički radovati životu i novim uspjesima.

Oni su pozvali i ostale privredne subjekte da daju svoj doprinos zdravstvenim institucijama i široj zajednici na koji god način su to u mogućnosti.

Najčitanije