fbpx
NaslovnicaCrna GoraĐukanović: Bar vjesnik boljih i prosperitetnijih vremena

Đukanović: Bar vjesnik boljih i prosperitetnijih vremena

Podgorica, (MINA) – Bar je održao svoje tradicionalno važno mjesto u reformskim procesima i ostao ključna poveznica sa svijetom, i pouzdan vjesnik boljih i prosperitetnijih vremena, rekao je crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

On je uputio je čestitku povodom 24. novembra – Dana Opštine Bar, predsjednicima Opštine i Skupštine Dušanu Raičeviću i Mileni Božović, odbornicima i svim građanima Bara uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Od nastanka grada Bara, bisera evropske istorije, brižno se u njemu baštine vanvremenske vrijednosti čovječanstva, multietničnost, multikonfesionalnost i multikulturalnost, čime su i u najtežim vremenima, uz njegovanje antifašističke ideje, postavljeni temelji savremene, građanske Crne Gore”, rekao je Đukanović.

On je ocijenio da su te vrijednosti doprinijele da Crna Gora postane ravnopravan dio evroatlanske porodice naroda i da u “našem regionu najdalje odmaknemo u usvajanju evropskih vrijednosti i standarda, na dobrobit crnogorskih građana”.

“Na temelju odgovornog rada lokalne uprave, uvjeren da će Bar nastaviti sa dinamičnim privrednim razvojem, održivo valorizujući raspoložive resurse, i time doprinositi ukupnom društvenom napretku Crne Gore, još jednom vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave”, rekao je Đukanović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije