fbpx
NaslovnicaCrna GoraBožović: Sve moje odluke imaju jasno uporište u zakonu

Božović: Sve moje odluke imaju jasno uporište u zakonu

Podgorica, (MINA) – Ministar pravde Bojan Božović kazao je da sve njegove odluke imaju jasno uporište u zakonu i relavantnoj sudskoj praksi i zamolio Specijalno državno tužilaštvo (SDT) da što prije postupi po krivičnoj prijavi koju su protiv njega podnijeli advokati turskog državljanina Binali Čamgoza.

Pravni zastupnici Čamgoza, advokati Miloš Vuksanović i Marko Radović, podnijeli su SDT-u krivičnu prijavu protiv Božovića, navodeći da je riječ o pravnom skandalu i namjeri da se Čamgoz “pošto poto” izruči Turskoj.

Božović je Vijestima kazao da razumije advokate Čamgoza, jer štite interese svog klijenta, ali da “moraju i oni razumjeti da je funkcija ministra pravde, između ostalog, da štiti interese svih građana i države Crne Gore”.

“A samim tim i interese zaštite nacionalne i unutrašnje bezbjednosti. Molim SDT da što prije postupi po prijavi jer čvrsto vjerujem da sve moje odluke imaju jasno uporište u zakonu i relavantnoj sudskoj praksi”, rekao je Božović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Objavili sedmo izdanje biltena IPARD za tebe

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, objavilo je sedmo izdanje elektronskog biltena...