fbpx
NaslovnicaCrna GoraCrnu Goru ne može ugroziti polaganje vijenaca povodom Dana primirja

Crnu Goru ne može ugroziti polaganje vijenaca povodom Dana primirja

Podgorica, (MINA) – Crnu Goru, kao suverenu i nezavisnu zemlju, ne može ugroziti, niti njenu slavnu istoriju oduzeti, polaganje vijenaca povodom Dana primirja, kazao je mandatar Zdravko Krivokapić.

On je na Tviteru naveo da su dešavanja povodom najave polaganja vijenaca u Budvi najnoviji primjer nedosljedne politike Demokratske partije socijalista (DPS).

Krivokapić je rekao da DPS, “uprkos deklarativnom zalaganju za dobrosusjedske odnose, koristi svaku priliku da uđe u sitna diplomatska prepucavanja, kako bi još više i još dublje podijelio građane Crne Gore”.

Prema njegovim riječima, DPS i dalje pokušava da opstane na podjeli građana Crne Gore.

„Crnu Goru, kao suverenu i nezavisnu zemlju, ne može ugroziti, niti njenu slavnu istoriju oduzeti, polaganje vijenaca povodom Dana primirja“, rekao je Krivokapić.

Kako je naveo, čuvari njene državnosti, istorije i tradicije nijesu oni koji se služe politikantstvom, kako bi udaljili građane jedne od drugih.

„Sloga Crnogoraca uvijek je bila naša najveća vrlina i temelj ove države. A poruke mira, ukoliko su dobronamjerne i iskrene, dobrodošle su od svih“, zaključio je Krivokapić.

Najčitanije

uprava za statistiku, monstat, popis stanovništva, odlaganje, softver

Inflacija 5,4 odsto

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Cijene proizvoda i usluga lične potrošnje, mjerene indeksom potrošačkih cijena, u...