fbpx
NaslovnicaCrna GoraBožović: Činioci vlasti u Podgorici da se uozbilje

Božović: Činioci vlasti u Podgorici da se uozbilje

Podgorica, (MINA) – Socijalistička narodna partija (SNP) apelovala je na činioce gradske vlasti u Podgorici da se uozbilje i da funkcije obavljaju u skladu sa obavezama i u interesu građana koji su im dali svoje povjerenje.

Predsjednik Odbora SNP Glavnog grada Bogdan Božović je rekao da su razočarani stanjem u kojem se nalazi gradski parlament i, posljedično, gradska uprava Glavnog grada.

“Ne smije se dozvoliti da unutrašnje i lične razmirice između odbornika koji čine većinu u Skupštini postanu problem svih građana Podgorice”, poručio je Božović.

Prema njegovim riječima, svrha bavljenja politikom je, naročito na lokalnom i gradskom nivou, stavljanje građana i njihovih potreba u prvi plan.

Božović je rekao da je nedopustivo da svakodnevni normalan život žitelja Podgorice bude onemogućen u raznim aspektima u bilo kom trenutku i iz bilo kojih razloga koji ne spadaju u vanredne okolnosti.

“Apelujemo na sve činioce gradske vlasti i parlamenta da se uozbilje i da svoje funkcije obavljaju u skladu sa svojim obavezama i u interesu građana koji su im dali svoje povjerenje”, kazao je Božović.

On je rekao da u SNP-u smatraju da je ovakvo stanje u sistemu Glavnog grada nedopustivo.

“I da je jedini način da život u Podgorici krene da se popravlja da se u parlament i Upravu glavnog grada uvedu novi, kvalitetni i kompetentni ljudi, sa velikom ambicijom da se život Podgoričana unaprijedi konkretno i u najkrećem mogućem roku”, zaključio je Božović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije