fbpx
NaslovnicaCrna GoraBečić: Vlada iskren partner Zeti

Bečić: Vlada iskren partner Zeti

Podgorica, (MINA) – Vlada Crne Gore biće iskreni partner lokalnoj samoupravi Zete u naporima da poboljša kvalitet života svih njenih stanovnika, poručio je potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove, Aleksa Bečić.

On je svim građanima Zete čestitao 8. februar, Dana opštine.

„Naslonjena na obalu Skadarskog jezera i zagrljena vodama Morače i Cijevne, Zeta se ističe kao biser Crne Gore i sa svojom plodnom zemljom i blagotvornom klimom pruža neograničene mogućnosti za privredni razvoj, posebno u sektoru poljoprivrede i turizma“, naveo je Bečić u čestitki.

On je zahvalio stanovnicima Zete čija, kako je rekao, predanost i naporni rad doprinose da ta opština ostane očaravajuće mjesto čijoj ljepoti svi s ponosom svjedoče, kao najvećoj ravnici u Crnoj Gori.

„Vlada Crne Gore će biti iskreni partner lokalnoj samoupravi najmlađe crnogorske opštine u naporima da poboljša kvalitet života svih njenih stanovnika“, poručio je Bečić.

Prema njegovim riječima, kontinuirano jačanje te saradnje, kao i prevazilaženje problema teritorijalnog razgraničenja sa Glavnim gradom, pružiće snažan podsticaj ubrzanom ekonomskom i sveukupnom razvoju Zete.

„Uz uvjerenje da će zajednički trud unaprijediti ekonomske, infrastrukturne i ekološke uslove, te poboljšati svakodnevni život svih stanovnika Zete i cijele Crne Gore, još jednom svima čestitam Dan opštine Zeta i želim vam mnogo uspjeha u godinama koje dolaze“, naveo je Bečić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

nto

Očekuju dobru predstojeću ljetnju sezonu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Nacionalna turistička organizacija (NTO) sprovela je kratku anketu u susret ljetnjoj...