fbpx
NaslovnicaCrna GoraAnđušić: Abazović i Bečić priznali raspad političkog braka

Anđušić: Abazović i Bečić priznali raspad političkog braka

Podgorica, (MINA) – Lideri Građanskog pokreta (GP) URA i Demokratske Crne Gore, Dritan Abazović i Aleksa Bečić, konačno su priznali da se raspao njihov politički brak iz interesa, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista, Mihailo Anđušić.

“Ono što smo mi saopštavali, a oni stidljivo negirali, danas su, svako u svom promo mediju, potvrdili. Tako smo, između ostalog, mogli da zaključimo da Dritan spočitava Aleksi da mu je samo rejting bitan, a Aleksa Dritanu da se plaši lokalnih izbora i zato zagovara bojkot”, rekao je Anđušić.

On je naveo da nije tajna da Bečić mijenja politiku, stavove i uvjerenja radi rejtinga.

Prema njegovim riječima, opšte je poznato da je GP URA interesna skupina ljudi koja, kako je naveo Anđušić, uz svu medijsku podršku i logistiku ne prelazi 1,23 odsto.

“Kao uostalom što nije nepoznanica da se URA u poslednje vrijeme stidljivo udvara Demokratskom frontu (DF), dok “ustavne patriote” trče u zagrljaj Demokrata”, rekao je Anđušić.

Kako je kazao, to nije ništa novo na političkoj sceni Crne Gore, već samo još jedna u nizu podjela, a “pobjede ni na vidiku”.

Najčitanije