fbpx
NaslovnicaCrna GoraAbazović: Uradili smo mnogo dobrih stvari za Crnu Goru

Abazović: Uradili smo mnogo dobrih stvari za Crnu Goru

Podgorica, (MINA) – Za Crnu Goru je u prethodnom periodu urađeno mnogo dobrih stvari, kazao je premijer Dritan Abazović i dodao da država ima velike simpatije širom svijeta.

Iz Abazovićevog kabineta saopštili su da je mnogobrojna dijaspora na Staten Islandu u Sjedinjenim Američkim Državama organizovala svečanu večeru za crnogorsku delegaciju, u prisustvu lokalnih vlasti opštine koja broji oko 600 hiljada stanovnika.

„Obraćajući se pred nekoliko stotina prisutnih iseljenika, Abazović je naveo da se u prethodnom periodu uradilo mnogo dobrih stvari za Crnu Goru“, navodi se u saopštenju.

On je pozvao iseljenike da dođu u, kako je rekao, zemlju mogućnosti, koju Eurostat vidi kao najbrže rastuću ekonomiju u Evropi tokom ove godine.

„Crna Gora ima velike simpatije širom svijeta. Čast mi je večeras ovdje vidjeti ljude koji su veliki promoteri naše države. Ponosni smo na vas“, naglasio je Abazović.

On je zahvalio na divnom dočeku.

„Tokom večeri, Abazović je odgovarao na brojna pitanja dijaspore u vezi sa nastavkom ulaganja u Crnu Goru, kao i aktuelnim političkim pitanjima“, kaže se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Usvojen budžet Opštine Andrijevica

Andrijevica, (MINA-BUSINESS) - Odbor povjerenika Opštine Andrijevica usvojio je na sjednici odluku o budžetu...