fbpx
NaslovnicaMina SportKošarkaRadončić: Mađarsku nije lako dobiti

Radončić: Mađarsku nije lako dobiti

Podgorica, (MINA) – Mađarska nije selekcija koju je lako dobiti, posebno ne u gostima, kazao je crnogorski reprezentativac Dino Radončić.

Dueli košarkaša Crne Gore i Mađarske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo biće odigrani 24. februara u Debrecinu i tri dana kasnije u podgoričkoj Bemaks areni.

Radončić je kazao da selekciju Mađarske čine iskusni igrači koji igraju dugo zajedno.

“To je veoma važan dvomeč, značajan za nastavak kvalifikacija. Jako je bitno da zabilježimo pobjede u oba meča. Ukoliko sve napravimo kako bi trebalo, ako budemo imali isti odnos kao u prvom kvalifikacionom prozoru, vjerujem da će biti sve u redu”, rekao je Radončić.

Komentarišući rivala, on je istakao da je Majkl
Hopkins dobar igrač, a da opasnost prijeti i od Daviida Vojvode, Zoltana Perla.

“Znamo da ćemo i mi biti jači, u ovom prozoru tu je Bojan Dubljević, svi znamo kakav je igrač. Svi smo spremni i motivisani da odradimo posao kako treba”, rekao je Radončić.

On je podskjetio da je Mađarska i prije četiri godine bila opasna u eđusobnom duelu na Evropskom prvenstvu.

“Imali su u sastavu Hangu, dok je za nas igrao i Nikola Vučević. Mislim da ne bi trebalo previše da se osvrćemo na taj meč. Treba da se fokusiramo da odradimo treninge na pravi način, da se svi uklopimo, a siguran sam da imamo dosta kvaliteta da ih dobijemo i tamo i ovdje”, rekao je Radončić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije