fbpx
NaslovnicaMina SportProglašenje najboljih 22. decembra u Nikšiću

Proglašenje najboljih 22. decembra u Nikšiću

Podgorica, (MINA) – Svečanost proglašenja najboljeg crnogorskog sportiste biće održana 22. decembra u Nikšiću, saopšteno je iz Udruženja sportskih novinara Crne Gore (USNCG).

Udruženje će, osim najboljem sportisti Crne Gore, dodijeliti i nagrade najboljem sportskom novinaru, dopisniku i mladom novinaru u 2020. godini.

Saopšteno je da, iako u 2020. godini zbog pandemije koronavirusa nije održan veliki broj planiranih takmičenja i da je određeni broj prekinut ili odgođen, Udruženje nije željelo da prekine tradiciju dugu 66 godina.

“Pored tradicionalnih nagrada, Udruženje sportskih novinara Crne Gore će dodijeliti prošle godine ustanovljeno priznanje Ranko Jovović u znak sjećanja na doajena crnogorskog sportskog novinarstva, kao i dvije specijalne nagrade za izuzetne rezultate u 2020. godini bokserskim reprezentativcima Crne Gore Bojani Gojković i Petru Liješeviću, omladinskim šampionima Evrope”, piše u saopštenju.

Svečanost proglašenja biće upriličena na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću, uz maksimalno pridržavanje preporuka i mjera nadležnih organa za sprečavanje širenja pandemije koronavirusa.

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...