fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalProdužena saradnja sa Radulovićem

Produžena saradnja sa Radulovićem

Podgorica, (MINA) – Miodrag Radulović još godinu obavljaće funkciju selektora muške fudbalske reprezentacije Crne Gore, odlučio je Izvršni odbor (IO) Fudbalskog saveza.

Radulović je za selektora crnogorskih fudbalera imenovan 28. decembra prošle godine, kada je na klupi zamijenio Faruka Hadžibegića.

Saradnja na godinu dana produžena je i sa Slobodanom Draškovićem, selektorom omladinske (U19) reprezentacije, Goranom Perišićem koji će voditi kadetsku selekciju (U17), Radovanom Kavajom koji će predvoditi pionirsku reprezentaciju (U15), Mirkom Marićem selektorom ženskih selekcija i Svetom Ljesarem koji vodi futsal selekcije.

“IO prihvatio je predlog Kancelarije za razvoj omladinskog fudbala o početku rada Škole fudbala FSCG, projekta koji će biti uvod u formiranje akademije Fudbalskog saveza Crne Gore. Tokom trajanja projekta Škole fudbala, osim na unaprijeđenju fizičkih i tehničko-taktičkih karakteristika polaznika, radiće se na stvaranju svih neophodnih pretpostavki za formiranje i funkcionisanje Akademije Fudbalskog saveza”, saopšteno je iz te asocijacije.

Na sjednici IO u Podgorici prihvaćeni su izvještaji Komisije za takmičenje, Sudijske komisije, Disciplinske komisije i Komisije za bezbjednost i sigurnost o jesenjem dijelu sezone 2021/22.

“Prihvaćen je predlog kalendara takmičenja za proljećnji dio sezone 2021/22 kojim je nastavak takmičenja u Telekom Prvoj ligi predviđen za 17. februar. Drugoligaši će mečeve 20. kola odigrati 6. marta”, saopšteno je iz Fudbalkog saveza.

Odlučeno je da finalna utakmica Kupa Crne Gore bude odigrana 29. maja 2022. godine.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije