fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalPrekinuta saradnja sa Milinkovićem, Nedović novi trener

Prekinuta saradnja sa Milinkovićem, Nedović novi trener

Podgorica, (MINA) – Mladen Milinković nije više trener Budućnosti, a zamijeniće ga Aleksandar Nedović, saopšteno je iz podgoričkog fudbalskog kluba.

Navodi se da je zvanični šampion Crne Gore sporazumno prekinuo saradnju sa Milinkovićem i Andrijom Delibašićem.

Milinković je za nepune dvije godine osvojio tri trofeja (dvije titule, jedan Kup), dok je Delibašić kao pomoćnik za nepune tri godine učestvovao u osvajanju četiri pehara (dvije titule, dva Kupa).

“Na sastanku unutar kluba je odlučeno da novi trener plavih bude Aleksandar Nedović, koji će sa svojim pomoćnikom Miletom Radulovićem preuzeti ekipu u ponedjeljak. Na sastanku koji je održan u prostorijama kluba, rebalansom budžeta je smanjena plata jednom dijelu igrača”, piše u saopštenju.

Navodi se da će ekipu protiv Mornara, sjutra pod Goricom, voditi kondicioni trener Nikola Vukčević i trener golmana Božidar Vuksanović.

“Klub i predsjednik Veselin Mijač se još jednom zahvaljuju Milinkoviću i Delibašiću na predanom radu, istorijskom uspjehu osvajanjem duple krune prethodne sezone i svim mogućim rekordima i želi im sve najbolje u nastavku karijere”, piše u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije