fbpx
NaslovnicaMina SportKošarkaKošarkašice podržale Jelenu Dubljević

Košarkašice podržale Jelenu Dubljević

Podgorica, (MINA) – Vrijeme je za promjene u Košarkaškom savezu, a Jelena Dubljević je pravi izbor za mjesto predsjednika, stoji u pismu podrške crnogorskih košarkašica.

Dubljević i Nikola Peković kandidati su za mjesto predsjednika Košarkaškog saveza, a izborna Skupština zakazana je za sjutra.

“I kada je bila igračica i kada je bila vođa na terenu, ali i kada je trebalo pomoći svojim saigračicama i svojoj zemlji, Crnoj Gori. Crnogorska košarkaška reprezentacija je skupa sa Jelenom pronijela ime Crne Gore širom planete i vjerujemo da će, sa iskustvo i predanošću u radu, sa mjesta predsjednice Košarkaškog saveza mnogo doprinijeti novim uspjesima crnogorske muške i ženske košarke”, piše u saopštenju.

Navodi se da če Crna Gora, izborom prve žene predsjednice Košarkaškog saveza, poslati sjajnu poruku i našem društvu i našim sportskim prijateljima u inostranstvu.

Saopštenje su potpisale Milica Jovanović, Nikolina Ilić, Bojana Kovačević, Marija Leković, Jelena Bulajić, Nataša Mek, Božica Mujović, Ksenija Šćepanović, Taja Rejmer, Dragana Živković, Zorana Radonjić, Lana Vukčević, Maja i Milena Bigović, Jovana Pašić, Jelena Vučetič, Sanja Akšam i Sofija Živaljević.

Pismo podrške nije potpisala selektorka Jelena Škerović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije