NaslovnicaMina SportFudbalJanketić uz Božovića i Đorđevića na čelu

Janketić uz Božovića i Đorđevića na čelu

Podgorica, (MINA) – Fudbaler Budućnosti, Draško Božović, Velizar Janketić iz Rudara i Boban Đorđević sa po devet postignutih golova dijele čelnu poziciju na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Đorđević je u jesenjem dijelu šampionata nastupao za Grbalj.

Gol manje postigli su Igor Ivanović iz Budućnosti, fudbaler Rudara Vule Vujačić, članovi Sutjeske Damir Kojašević, Stefan Nikolić i Marko Ćetković, napadač Koma Sava Gardašević i Boris Kopitović, koji je u jesnjem dijelu prvenstva igrao za Petrovac.

Po šest puta u listu strijelaca upisali su se Petar Grbić iz Budućnosti, Goran Vujović iz Koma i Božo Marković iz Sutjeske i Miloš Kalezić iz Petrovca.

Po pet golova postigli su igrači Budućnosti Panajotis Moraitis i Dušan Stojiljković, Milan Đurišić iz Iskre, Žarko Popović iz Koma, fudbaleri Podgorice Jovan Vujović, Šaleta Kordić, Nikola Vujnović i Balša Sekulić, Marko Vučić iz Sutjeske i Tiago Rodrigues Faria iz Rudara.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih pet golgeteri Sutjeske Goran Vujović i Igor Ivanović, igrači Mladosti, Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.

Najčitanije