fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalBakić: Crna Gora nema luksuz da nekome prijeti

Bakić: Crna Gora nema luksuz da nekome prijeti

Podgorica, (MINA) – Fudbalska reprezentacija Crne Gore nema taj luksuz da može nekome da prijeti, ali želi da odigra dobro i kao prva završi takmičenje u grupi Lige nacija, kazao je vezista belgijskog Muskrona Marko Bakić.

Crna Gora će na startu nove sezone Lige nacija u subotu biti gost Kipra.

U grupi su još Luksemburg i Azerbejdžan.

Bakić je kazao da je pravi pristup svakoj utakmici ključ dobrog rezultata.

“Naravno, cilj je da budemo prvi i to ne treba da krijemo”, kazao je Bakić.

Komentarišući izjavu selektora Faruka Hadžibegića da želi pobjede u svih šest utakmica, Bakić je istakao da je to normalna zamisao kojom se mora igrati Liga nacija.

“Bez takve ideje ne možemo ni da napravimo povoljan rezultat. Sada, da li će to biti šest pobjeda – vidjećemo. Šest utakmica nas čeka, moramo da idemo jednu po jednu, jer više nema taj luksuz da možemo nekom da prijetimo i da idemo na tu kartu”, rekao je Bakić.

On je, podsjećajući na odstustvo Marka Vešovića, Stefana Mugoše i Žarka Tomaševića, kazao da je Crna Gora potpuno drugačija ekipa sa njima.

“Šteta što neće biti Mugoše, Vešovića, Tomaševića, ali ne treba da mislimo na to, niti da tu činjenicu koristimo kao neku vrstu alibija. Treba da uđemo na pravi način u utakmicu, da iskoristimo prisustvo Jovetića i Savića, i siguran sam da imamo dovoljno kvaliteta da pobijedimo i Kipar i Luksemburg”, rekao je Bakić.

On je kazao da bi volio da se u novom izdanju Lige nacija vrati kult reprezentacije.

“Tu sam desetak godina, pamtim dobre stvari i sve je bolje kada nas prate rezultati. Daju nam vjetar u leđa za svaku narednu akciju”, zaključio je Bakić.

Najčitanije