fbpx
NaslovnicaMina SportAkademik najuspješniji kod seniora

Akademik najuspješniji kod seniora

Podgorica, (MINA) – Nikšićki Džudo klub Akademik sa šest titula prvaka najuspješniji je učesnik prvenstva Crne Gore za seniore u Danilovgradu.

Po dva šampiona Crne Gore ima nikšićki Onogošt i podgorički klub Nenad Sinanović, a po jednog Ibar, Trebjesa, Monte tatami i Straševina.

Od članova Akademika zlatno odličje osvojili su Nikola Gardašević (do 81), Nikola Gušić (do 90), Dimitrije Vukotić (do 100), Anto Dubreta (preko 100), Nataša Jeftić (do 70) i Jovana Peković (do 78 kilograma).

U muškoj konkurenciji prvaci su postali i Stanko Vujović iz nikšićkog Onogošta (do 60), Jusuf Nurković iz rožajskog Ibra (do 66) i Nikola Stanišić (do 73) iz nikšićkog kluba Trebjesa.

U ženskoj konkurenciji zlatne su bile i Milana Stevanović iz tivatskog Monte tatamija (do 48), članice podgoričkog kluba Nenad Sinanović, Elma Ličina (do 57) i Ivana Šunjević (do 63), Andrijana Šutović iz Straševine (do 52) i članica Onogošta Jovana Mrvaljević (preko 78).

Pojedinačno prvestvo Crne Gore okupiilo je 90 takmičara iz 22 kluba.

“Izuzetno smo zadovoljni prikazanim borbama i formom takmičara, posebnoi imaju u vidu dvogodišnju pauzu. Posebnu zahvalnost, za odlične uslove koje pruža sala Policijske akademije Danilovgrad, duguju ljubaznom osoblju i VD direktoru, koji su ustupili sve svoje kapacitete kako bi šampionat protekao u što boljem ambijentu”, saopšteno je iz Džudo saveza.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije