fbpx
NaslovnicaServisne informacijeSjutra višesatna isključenja struje

Sjutra višesatna isključenja struje

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Andrijevici će nova brojila dobiti ulica Branka Deletića bb i Andrijevica 1 i 2, a u Pljevljima Kalušići, Borovica i Ljuće.

U Danilovgradu, zbog radova na mreži, od osam do 15 sati, bez striuje će biti Viš.

U Ulcinju, od deset do 14 sati, bez struje će ostati Đerane 1.

Na Cetinju će, od devet sati i 30 minuta do 12 sati, bez struje biti Žabljak Crnojevića, Dodoši, Kraće do, Šinđon, Meterizi, Kokošice, Dobrska župa, Đalci, Češljari, Gospoštine, Pipac, Cerov Pod, Jankovića krš, Rvaši, Drušići, Prevlaka, Karuč i Bobija.

Od devet do 14 sati, bez struje će ostati naselje Gruda, a od deset do 16 sati Brestovi, Ožegovica, Trnjine, Dolovsko Kopito, Meoce, Bijelo Polje, Ubli, Prisoje i Bijele Poljane.

U Kotoru, od deset do 12 sati, bez struje će biti dio potrošača iz Prčanja, a od 13 do 14 sati industrijska zona i katkotrajno potrošači Dom zdravlja.

U Nikšiću, od deset do 12 sati, bez struje će ostati dio Rastoka, od devet do 14 sati Trepča, a od 12 do 14 sati Lastva.

Od 11 do 13 sati, bez struje će biti dio Dukla i Grebica, od deset sati i 30 minuta do 15 sati Kneževići, a od deset do 15 sati Donje-Srijede.

U Bijelom Polju će, od devet do 15 sati, bez struje biti Pavino Polje, Mahala, Cokrlije, Bijeli Potok, Grab, Vergasevici, Kovren, Bliskova, Stozer, Gorice i Kicava.

U Kolašinu, od devet do 15 sati, bez struje će ostati Drpe i Svrke.

U Mojkovcu, od devet do 11 sati, bez struje biće Rudnica.

U Beranama će, od 12 do 20 sati, kratkotrajno bez struje ostajati Katun Jelovica.

U Šavniku, od devet do 18 sati, bez struje biće Tušinja, Sirovac, Krnja Jela, Štičje i Bare.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Najčitanije