fbpx
NaslovnicaServisne informacijeSjutra djelovi više opština bez struje

Sjutra djelovi više opština bez struje

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Nova brojila u Beranama dobiće Vinicka, a u Pljevljima Potrlica, ulica Ratnih vojnih invalida, ulica Deveta, Židovići, Krejino Vrelo, Grevo, Ilino Brdo, Mrzovići i ulica Skerlićeva.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, bez struje od osam do 13 sati biti zgrada Maxim u Moskovskoj ulici, stambena zgrada KS-3 u Moskovskoj iza zgrade Lotosa, prvi soliter u ulici Vasa Raičkovića preko puta Mašinske škole, zgrade iza restorana Leonardo, zgrade u Moskovskoj ulici i dvorišna zgrada iza Građevinsko-tehničke škole. U pitanju su kratkotrajni prekidi u napajanju.

Od osam do 15 sati bez napajanja će ostati dio zgrada na području nekadašnje Kamionske pijace, od osam sati i 30 minuta do 13 sati dio Farmaka, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati selo Blizna.

Na Cetinju od devet do 14 sati bez struje će biti Dubova i Smokovci.

U Kotoru će od devet do 11 sati bez električne energije ostati Lješevići, Vranovići i Bigova, a od devet do 12 sati Krivošije i Jelov Do.

U Herceg Novom će od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta bez struje ostati okolina šetališta kod marketa Idea u Đenovićima, a od osam sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta dio naselja Nakićenovići na području Zelenike.

U Ulcinju od osam do devet sati struju neće imati stanovnici Donjeg i Gornjeg Štoja, Reča i Ade Bojane, a od osam do 11 sati Gornjeg Štoja.

U Nikšiću će, bez struje, od devet do 13 sati biti Pišteta i Šume, u Plužinama od deset do 14 sati Brijeg, Šćepan Polje, Paklice i Granični prelaz „Šćepan Polje“, a u Beranama od osam do 14 sati Zagrad.

U Andrijevici, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Kralje, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Peovac, Oblo Brdo, Kralje, Sjenožeta, Gradišnjica, Gnjili Potok, Trešnjevik i Štavna, od 11 do 13 sati dio gradskog područja Andrijevice, a od devet do 11 sati Peovac.

U Rožajama će od devet do 14 sati i 30 minuta bez energije ostati Sređani, Baćevac, Seošnica, Kalače, Gusnice, Đuranovića Luke, Motel Turjak, Farma, Ski-lift, Mujevići, Dedejići, Baza, Bogaje, Skarepača,Koljeno i Bralići, a od deset do 14 sati Ibarac, Suvo Polje i Baza.

U Bijelom Polju će bez električne energije od devet do 15 sati biti Jablanovo, Crnča, Ivanje, Radulići, Goidjevo, Goduša, Vrbe, Sipanje, Ličine, Sušica, Osmanbegovo Selo, Moravac, Dupljaci, Đalovići i Kukulje, a od deset do 11 sati Pavino Polje, Čokrlije, Grab, Bijeli Potok, Gorice, Kovren, Bliskovo i Stožer.

U Kolašinu će od devet do 15 sati bez struje ostati Ravni, od devet do 14 sati Vrujca, a od 11 do 14 sati Oćiba, Vladoš, Žirci, Lugovi, Crkvine i Pčinja.

U Mojkovcu će od deset do 13 sati bez struje biti stanovnici Bistrice, a u Šavniku od osam do 16 sati Timara, Dobrog Sela, Mljetičaka i Slatine.

Na Žabljaku će bez energije od devet do 18 sati ostati Krš, Palež, Stolac, Gradina, Brajkovača, Rudanca, Jelina Gora, Gomile, Planinica, Studenca, Pogrežđe i Ponor.

U Pljevljima će od osam do 17 sati bez energije biti Kalušići, Grevo, Rabitlje, Mrzovići, Zabrđe, Zenica, Šumani, Podrogatac, Ljuća, Borovica, Pauče, Vrbica, Kruševo, Dragaši i Kakmuže.

Od osam do 11 sati i 30 minuta bez struje će biti MZ Golubinja – Centar, Ševari, Grevo, Mrzovići, Rabitlje, Zabrđe, Zenica, Šumani, Podrogatac, Ljuća, Borovica, Pauče, Vrbica, Kruševo, Dragaši, Kakmuže, Zbljevo, Komini, Vidre, Bučje, Hoćevina, Šljivansko, Pliješevina, Trnovice, Židovići i Krejino Vrelo.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...