fbpx
17.9 C
Podgorica
October 1, 2022.
NaslovnicaServisne informacijeSaobraća se po suvim putevima

Saobraća se po suvim putevima

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG) i upozorili na moguće sitne odrone.

Navodi se da je na sjeveru po kotlinama i duž riječnih tokova smanjena vidljivost.

“Zastoji i ograničenja su na putevima gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje. Savjetujemo vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putu”, kaže se u saopštenju AMSCG-a.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Privremeno se, zbog izgradnje Bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, odobrava promjena režima saobraćaja.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Privremeno se, zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6 dionica Mihajlovica Rance-Pljevlja, odobrava totalna obustava saobracaja za sve vrste vozila u terminu od 14 do 18 sati.

Privremeno se odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni kao i povremena i totalna obustava saobracaja ne duze od 15 minuta za sve vrste vozila zbog rekonstrukcije regionalnog puta R/13 od petlje Matesevo do naselja Matesevo za potrebe sanacije klizista na trasi.

Na regionalnom putu R-13, od petlje Mateševo doistoimenog naselja, zbog sanacije klizišta režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a odobrava se i povremena i totalna obustava saobraćaja, ne duže od 15 minuta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

policija

Za 24 sata 14 saobraćajnih nezgoda

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori u posljednja 24 sata dogodilo se 14 saobraćajnih...