fbpx
NaslovnicaServisne informacijePutevi mokri i klizavi

Putevi mokri i klizavi

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim saobraćajnicama, a na pojedinim dionicima ima i vode na putu, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Oni su upozorili da je vidljivost smanjena i da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitniji odroni.

Zbog najavljenih nestabilnih vremenskih prilika iz AMSCG-a savjetovali su opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putu.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje-Špiljani, zbog radova u tunelima u sklopu rekonstrukcije puta, dolaziće do povremenih obustava saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Usljed rekonstrukcije magistralnog puta puta M-6 dionica Mihajlovica (Ranče)- Pljevlja doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-3 dionica Danilovgrad-Podgorica, saobraćaj se na mjestu radova obavlja jednom trakom naizmjenično, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Na magistralnom putu M-3 dionica Šćepan Polje-Nikšić zbog sanacije klizišta režim saobraćaja promijenjen je sa sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-1 Mojkovačka ulica, režim saobraćaja promijenjen je na jednosmjerni, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Zbog izmještanja vodovoda od hotela Maestral do plaže Kamenovo u Budvi izmijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

U zoni Mataševa, zbog sanacije regionalnog puta R-13 dionica Mateševo-Kolašin, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Na rijeci Tari odobravaju se istražne radnje na mostu, na magistralnom putu M-6 dionica Pljevlja-Djurdjevića Tara.

Na prvoj dionici auto puta Podgorica-Mateševo zabranjen je prolaz za vrijeme radova.

Prolaz je jedino dozvoljen vozilima koja posjeduju propusnicu kompanije CRBC.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Auto moto savez, AMSCG, stanje na putevima

Uhapšena dva vozača zbog prekoračenja brzine na autoputu

Podgorica, (MINA) - Mobilna jedinica saobraćajne policije uhapsila je dva vozača koji su auto-putem...