fbpx
NaslovnicaServisne informacijeOprez zbog mokrih puteva

Oprez zbog mokrih puteva

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, a mjestimično je i smanjena vidljivost, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Oni su naveli da su duž klisura i usjeka mogući nailasci na sitnije odrone.

„Savjetuje se oprezna vožnja prilagođena stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna opreznost“, naveli su iz AMSCG-a.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od devet do 15 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Na regionalnom putu Đurdjevića Tara-Mojkovac u mjestu Sokolovina, zbog postavljanja zaštitnog pletiva saobraćaj će za sve vrste vozila biti obustavljena od osam do 12 sati i od 13 do 16 sati.

Privremeno se, zbog izgradnje Bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu R-13, od petlje Mateševo do istoimenog naselja, zbog sanacije klizišta režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a odobrava se i povremena i potpuna obustava saobraćaja, ne duže od 15 minuta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Mandić i Knežević na vojnoj vježbi u Srbiji

Podgorica, (MINA) - Predsjednik Skupštine Andrija Mandić i šef Demokratske narodne partije (DNP) Milan...