fbpx
NaslovnicaServisne informacijeOčekuje se pojačana frekvencija vozila

Očekuje se pojačana frekvencija vozila

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori se danas u saobraćaju očekuje umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

Zbog asfalterskih radova u sklopu rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila od deset do 12 i od 13 do 15 sati.

Zbog izgradnje bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-1 dionica Mojkovačka ulica (Cetinje-Njeguši obilaznica), saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Mogući su povremeni prekidi ne duži od 15 minuta.

Saobraćaj teretnim motornim vozilima čija najveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona zabranjen je od 17 do 22 sata na magistralnim putevima Bioče – Kolašin (do raskrsnice puteva za Mateševo – auto put), Podgorica – Sotonići – Petrovac, GP Debeli Brijeg – H.Novi – Kotor – Tivat – Budva – Bar – GP Sukobin i Podgorica – Cetinje – Budva.

Saobraćaj nije zabranjen vozilima sa prvenstvom prolaza, za održavanje puteva i PTT instalacija, za pomoć na putu, specijalnim vozilima za prevoz životinja, betona i asfaltne mase, kao i hladnjačama koje prevoze lako kvarljivu robu.

Zabrana se ne odnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na dijelu magistralnog puta M-2 od GP Debeli Brijeg preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mjestu Lipci.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije