fbpx
NaslovnicaServisne informacijeI danas isključenja struje zbog radova 

I danas isključenja struje zbog radova 


Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Danilovgradu će nova brojila dobiti Most Radovića i dio Podglavica, a u Šavniku Mokro, Kruševice i Gradac.

U Plavu će nova brojila dobiti naselje Magaze, selo Skić i djelovi sela Korita i Prnjavor.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet do 15 sati bez struje biti dio Golubovaca, dio Balabana, Odžino polje, Gošići i Mataguži, od osam i 30 do 15 sati dio izbjegličkog kampa na Vrelima Ribničkim, a od devet do 12 sati dio Donjih Kokota.

U Nikšiću će, od osam do 12 sati, bez struje ostati Mokra Njiva, Brezovik i Zavrh, a od osam do 18 sati Spila, Zagora, Okolišta, Osječenica, Grahovac, Zaslap, Nudo, Zakurljaj, Prisoje, Gornje Polje, Potkraj, Grahovo, Katunjani, Tospude, Trešnjevo i Rokoči.

Od 11 do 14 sati bez struje će biti Brezovik Daković, Miločani, Brod, Zavraca i Sjenokosi, a od 14 do 18 sati Gornje Polje – pilana „Radović“.

U Ulcinju će, od sedam i 30 do 15 sati, bez struje ostati Šas, dok će u Kotoru, od osam do devet sati, bez struje bitipodručje Bujevina, Risan (dio pema Kotoru), manastir „Banja“, Perast, Dražin Vrt, Bajova Kula i ribnjak “Cogi”.

U Gusinju će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti selo Izvori, u Beranama Rovca i Kaludra, a u Rožajama Gornja Lovnica, Bubovići, Klanac, Sastanci, Ćosovica, Zloglavlje, Grižice, Honsiće, Lučice i Bašča.

U Beranama će, od osam do 18 sati, bez struje ostati i selo selo Šekular.

U Bijelom Polju će, od osam do 16 sati, bez struje biti Potoci, Žurena, Dubovo, Laholo, Kostići, Kaševari, Pašića Polje, Femića Krš, Prijelozi i Zagrad.

U Mojkovcu će, od osam do 13 sati, bez struje biti Gornji Lepenac, dok će u Kolašinu, od osam do 15 sati, bez struje ostati Dulovine, Rečine, Skrbuša, Mateševo, Jabuka, Bare Kraljske, Vrenještica, Drndari, Jasen i Svrke.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Najčitanije