fbpx
NaslovnicaServisne informacijeI danas djelovi više opština bez struje

I danas djelovi više opština bez struje


Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Nova brojila u Beranama dobiće Lubnice II, a u Pljevljima Šula, Židovići, Grevo, Krejino vrelo, Ilino brdo, Mrzovići, Potrlica, Pupovići, kao i ulice Lovćenska, Velimira Jakića, Kralja Petra, RVI bb, Deveta i Skerlićeva.

U Podgorici, zbog radova na mreži, od osam do 13 sati, bez struje će biti Ministarstvo odbrane, Mašinska škola, dio ulica Svetozara Markovića oko picerije Venom, Jovana Tomaševića i Vasa Raičkovića, a od devet do 15 sati Veruša, Mokra, Ubogi Do i Bukumirska jezera.

U Cetinju, od devet do 14 sati, bez struje će ostati Dubova i Smokovci.

U Nikšiću, od 11 sati do 13 sati i 30 minuta, bez struje biće Selo Mratinje i repetitor Mratinje, od deset do 14 sati Šume.

Bez struje će, od deset do 12 sati, biti dio Dukla i Grebica, a od deset sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Pišče.

U Ulcinju, od osam do 14 sati, bez struje će ostati ulcinjske Krute, Kruče, a od devet do 13 sati Donja Klezna i Gornja Klezna.

U Herceg Novom, od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta, bez struje biće dio potrošača uz šetalište i market „Idea“, a od osam sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta Zelenika i dio potrošača Nakićenovića.

U Kotoru, od devet do 11 sati, bez struje ostaće Kavač – dio potrošača kod tunela, i Prčanj – dio potrošača kod palete „Tri sorele“, a od devet do 13 sati Krivošije.

U Beranama, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Polica.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje će ostati Mioče i Bistrica.

U Kolašinu, od odevet do 15 sati, bez struje će biti Morača, Rovca, Prekobrdje i Crkvine.

U Mojkovcu, od devet do 11 sati, bez struje će ostati Javorje i Krasica strana.

U Petnjici, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Lagatori i Radmanci.

U Plavu, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće Martinoviće.

U Pljevljima, od osam do 14 sati, povremena isključenja struje biće u hotelu „Pljevlja“, zgradi Suda, Domu vojske, i Vatrogasnom domu, i u ulicama Podgorička, Narodna revolucija, Treća sandžačka, Skerlićeva, Omladinska, Dječiji vrtić, Boja Đenisijevića, Tršova i Boška Buhe.

Bez struje će, od osam do 16 sati, biti dio mreže prema Sokovićima i Šarcima, a od osam do 17 sati Grevo, Mrzovići, Ilino Brdo i Rabitlje.

U pljevaljskoj opštini, od deset do 11 sati, bez struje će ostati naselje Šula.

U Rožajama, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Suho Polje, a od deset do 15 sati Ibarac, Suvo Polje i Baza.

U Šavniku, od osam do 16 sati, bez struje će ostati Timar, Dobra Sela, Mljetičak i Slatina.

Najčitanije