fbpx
NaslovnicaServisne informacijeAMSCG: Oprez zbog mokrih puteva i mogućih odrona

AMSCG: Oprez zbog mokrih puteva i mogućih odrona

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori danas se saobraća se po mokrim putevima, uz mjestimično smanjenu vidljivost, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMS).

Iz AMS-a su upozorili moguće sitnije odrone i savjetovali vozačima opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih pravila.

“Na dionicama gdje se izvode radovi režim saobraćaja je izmijenjen, obavezno je poštovanje postavljene signalizacije”, kaže se u saopštenju.

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani saobraćaj će zbog minitanja biti obustavljen od osam sati i 30 minuta od 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Ribarevine – Draćenovac, u mjestu Rožaje, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 Podgorica-Bioče, zbog izgradnje Bulevara Vilija Branta, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, a moguće su povremene obustave ne duže od 15 minuta.

Na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat-Krtolska raskrsnica, u mjestu Donja Lastva, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu radova.

Od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Budvi je, na putu od Prijevora do Lastve Grbaljske, zbog radova na regionalnom vodovodu, saobraćaj promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a obustavljen od deset do 14 sati.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Indeksi porasli treći dan zaredom

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u ponedjeljak cijene dionica porasle treći dan...
amscg 1

Putevi suvi