fbpx
NaslovnicaMina SportZa vikend Trofej Bijelog Polja

Za vikend Trofej Bijelog Polja

Podgorica, (MINA) – Bijelo Polje će 24. i 25. septembra biti domaćin međunarodnog odbojkaškog turnira – Trofej Bijelog Polja, saopštili su organizator manifestacije.

Turnir će biti odigran u Sportskom centru Nikoljac, a pored organizatora, ekipe Jedinstva, učestvovaće i Budućnost volley iz Podgorice, Partizan iz Beograda i Novi Pazar.

Direktor Jedinstva Slobodan Šebek kazao je da su se, nakon regionalnih turnira u mlađim kategorijama, odlučili da ove godine okupe seniorske timove.

“Turnir će, kako nama, tako i ostalim klubovima koji učestvuju poslužiti kao dobra priprema za narednu sezonu. Ljubitelji odbojke i sporta će, sasvim smo sigurni, uživati u dvodnevnom turniru i zanimljivim mečevima”, kazao je Šebek.

Turnir će biti takmičarskog karaktera i igraće se po “kup sistemu”.

Turnir će u subotu otvoriti duel Budućnost voleja i Novog Pazara u 16 sati i 30 minuta.

U 19 sati rivali će biti Jedinstvo i Partizan.

Bolji iz tih duela odlučiće pobjednika u nedjelju u 19 sati, dok je dva i po sata ranije zakazana utakmica za treće mjesto.

Trener Jedinstva Darko Prebiračević kazao je da imaju priliku da ugoste renomirane klubove i sjajne ekipe.

“To će biti odlična provjera trenutne forme naše mlade ekipe. Klub se potrudio da turnir bude organizovan na visokom nivou, pa će uz odličnu odbojku publika uživati u pravom sportskom spektaklu”, kazao je Prebiračević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije