fbpx
NaslovnicaMina SportSimonovska sudi na finalnom turniru Lige nacija

Simonovska sudi na finalnom turniru Lige nacija

Podgorica, (MINA) – Crnogorski internacionalni sudija, Sonja Simonovska, delegirana je za utakmice FIVB Lige nacija u muškoj i ženskoj konkurenciji, saopšteno je iz Odbojkaškog saveza.

Navodi se da će Simonovska od 21. do 26. maja suditi na mečevima prve sedmice Lige nacija u muškoj i ženskoj konkurenciji u Ankari.

Na turnirima u turskoj prijestonici, u konkurenciji odbojkaša, uz domaćina, Tursku, nadmetaće se još selekcije Poljske, Sjedionjenih Američkih država, Francuske, Slovenije, Holandije, Kanade i Bugarske.

U grupi 1 ženske lige, pored reprezentacije domaćina, su još nacionalni timovi Italije, Poljske, Japana, Njemačke, Holandije, Bugarske i Francuske.

Tokom treće sedmice Lige Nacija odbojkašica, Simonovska će biti među sudijama na turniru u Hong Kongu, u Kini, od 18. do 23. juna, gdje će u grupi 3 igrati reprezentacije Kine, Italije, Brazila, Japana, Dominikanske Republike, Holandije, Tajlanda i Francuske.

Osam utakmica završnice Lige nacija odbojkašica planirano je od 27. do 30. juna, a Simonovska dobila je povjerenje Sudijske organizacije FIVB i za taj turnir, čiji će domaćin biti Tajland.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Nema planskih isključenja struje za praznike

Podgorica, (MINA) – Planska isključenja električne energije nijesu predviđena tokom predstojećeg praznika - Međunarodnog...