fbpx
NaslovnicaMina SportPoplavljena sala za trening Bese, prekinuti treninzi

Poplavljena sala za trening Bese, prekinuti treninzi

Podgorica, (MINA) – Takmičari Tekvondo kluba Besa iz Tuzi prekinuli su završne pripreme za predstojeća kvalifikaciona takmičenja, jer im je zbog obilnih padavina poplavljena sala za trening, saopšteno je iz kluba.

Tekvondo reprezentativce predstojećeg vikenda očekuje Balkansko prvenstvo i otvoreni G1 turnir Balkanski kup u Sarajevu, a naredne sedmice Evropsko prvenstvo do 21 godine.

“Nažalost, u završnoj fazi priprema onemogućeni smo da treniramo zbog poplave u sali gdje obavljamo trenažni proces. Obilne padavine u Tuzima i Crnoj Gori prouzrokovale su veliku poplavu, koja nam je napravila ogromnu štetu”, rekao je trener tuškog kluba Nikola Gegaj agenciji MINA.

On je naglasio da je objekat u kojem treniraju, odnosno Kuća sporta, još u izgradnji i da zbog nedostatka finansijskih sredstava nijesu bili u mogućnosti da ga završe.

“Očekivali smo i da kroz projekat dobijemo najavljenu podršku Ministarstva sporta i mladih kako bi taj objekat bio prava Kuća sporta”, rekao je Gegaj.

On je apelovao, na nadležne sportske institucije i sve ljubitelje sporta, za pomoć kako bi se tekvondisti Bese što prije vratili u salu.

“Da ne dozvolimo da višegodišnji rad bude uzaludan.
Navikli smo javnost da se obraćamo samo nakon uspjeha i ostvarenih rezultata, sada apelujemo da na nadležne da pomognu da Anđela Berišaj nastavi da sanja olimpijske snove”, rekao je Gegaj.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije