fbpx
NaslovnicaMina SportCrna Gora sjutra u Sarajevu protiv BIH

Crna Gora sjutra u Sarajevu protiv BIH

Podgorica, (MINA) – Muška rukometna reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Sarajevu sa Bosnom i Hercegovinom (BIH) utakmicu drugog kola kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Crnogorski rukometaši na startu kvalifikacija savladali su u Podgorici selekciju Kosova 29:20, dok je BIH poražena u gostima od Slovenije 28:20.

Selektor Zoran Roganović je, komentarišući igru rivala, kazao da se vidjelo da dosta toga nije štimalo u pojedinim momentima u njihovoj igri.

“Kao, recimo, u našoj, u kojoj se vidi i dobar tajming i saradnja među igračima. Na nekim pozicijama je to izgledalo slabije kod selekcije BIH. Znajući njihovog selektora Irfana Smailagića siguran sam da će dati sve od sebe da budu bolji i da nam pariraju na pravi način”, kazao je selektor Roganović.

On je naglasio da je siguran da će biti “muška utakmica”.

Govoreći o atmosferi u dorani, crnogorski selektor kazao je da očekuje da će domaći tim imati veliku podršku sa tribina, sličnu onoj koju ima Crna Gora kada igra kod kuće.

“Igrači jedva čekaju utakmicu, volimo takve utakmice i da igramo u takvoj atmosferi. Imamo je kod kuće, sada želimo da uživamo malo u nečemu sličnom kada igramo u gostima”, rekao je Roganović.

Duel BIH i Crne Gore u dvorani Mirza Delibašić počeće u 20 sati.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...