fbpx
NaslovnicaMina SportAkademiji Majer organizacija maratona naredne četiri godine

Akademiji Majer organizacija maratona naredne četiri godine

Podgorica, (MINA) – Milenium ran, manifestacija koja promoviše Podgoricu na najkvalitetniji način i okuplja najviše sportista i rekreativaca, naredne četiri godine dešavaće se na ulicama Glavnog grada, saopšteno je iz Sekretarijata za sport.

Navodi se da će ovogodišnje četvrto izdanje Podgorica Milenium ran, u organizaciji Multisport akademije Majer, biti održano 9. i 10. novembra.

“Multisport akademija Majer, kao jedina
prijavljena sportska organizacija na Konkursu za izbor za organizatora međunarodnog maratona na period od četiri godine, sa urednom i u roku
dostavljenom dokumentacijom, dobila je povjerenje Glavnog grada da na ulicama našeg grada organizuje tu manifestaciju”, saopšteno je iz saopšteno je iz Sekretarijata za sport Glavnog grada.

Navodi se da u Sekretarijatu, s obzirom na iskustva od prethodne tri godine i pozitivne utiske učesnika, očekuju napredak u svakom aspektu – masovnosti, učešću predstavnika sve više država, dodatnu promociju sportskih i turističkih potencijala Podgorice.

“Da se do 2027. godine ova manifestacija profiliše u jednu od najboljih i najmasovnijih u ovom dijelu Evrope”, saopšteno je iz Sekretarijata
za sport Glavnog grada.

Navodi se da su prijave za ovodišnje izdanje manifestacije, otvorene putem sajta www.podgorica.run.

U okviru manifestacije 10. novembra trčaće se na pet, deset, 21 i 42 kilometra, a dan ranije za najmlađe na distanci od 200 do 800 metara.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije