fbpx
NaslovnicaMina SportSportska oprema kik boks klubovima iz Podgorice

Sportska oprema kik boks klubovima iz Podgorice

Podgorica, (MINA) – Pomoćnik sekretetarke za kulturu i sport Glavnog grada, Miloš Antić, uručio je danas sportsku opremu kik boks klubovima sa teritorije Podgorice, saopšteno je iz PG biro.

Saopšteno je da su trenerke i torbe poznate španske marke Luanvi, u vrijednosti od 4,5 hiljkada EUR, kao donaciju Glavnog grada, dobili podgorički klubovi Ariston, Rad, Zabjelo, Evropa, Strugar Team i 081.

Foto: PG Biro

Antić je čestitao klubovima na doprinosu uspjesima opštinskom sportu i izvanrednim rezultatima koje su ostvarili u godini na izmaku i poželio im još više uspjeha u narednoj.

“Svjesni smo da većina kik boks klubova funkcioniše u teškim uslovima i da je epidemija dodatno otežala vaš rad, pa smo odlučili da vam ovim gestom pružimo podršku i izrazimo nadu da će vam ova oprema biti od koristi i da će motivisati vaše takmičare da u njoj ostvaruju sve bolje rezultate”, rekao je Antić.

On je naglasio da je to samo jedan u nizu koraka koji Glavni grad preduzima da sportistima i sportskim radnicima omogući bolje uslove za rad i “brušenje talenata”.

Predsjednik Kik boks saveza, Ivan Strugar, kazao je da su prijatno iznenađeni inicijativom Sekretarijata za kulturu i sport.

“Želimo da se zahvalimo na brizi za kik boks klubove, koji zaista kubure za brojnim problemima, posebno finansijske prirode. Uvijek je velika satisfakcija kada neko pokaže da vrednuje vaš rad i sigurni smo da će saradnja na obostrano zadovoljstvo biti nastavljena i ubuduće”, kazao je Strugar.

Saopšteno je da je oprema za kik boks klubove nastavak akcije Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada, nakon što su je već zadužili fudbalski i karate klubovi sa teritorije Podgorice.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...