fbpx
NaslovnicaMina SportSjutra start Školskog sportskog raspusta

Sjutra start Školskog sportskog raspusta

Podgorica, (MINA) – Manifestacija Školski sportski raspust, posvećena predškolcima i osnovcima, zvanično će početi sjutra i trajaće mjesec na sedam različitih lokacija, saopšteno je iz Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada.

Navodi se da će dan kasnije početi Fitnes dani Podgorice.

“Sigurno smo da ćemo kao i prethodnih godina okupiti djecu, uključiti ih u sportske aktivnosti i na taj način ih natjerati da razvijaju ljubav prema sportu, zdravim stilovima života i aktivnom provođenju slobodnog vremena“, saopšteno je iz Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada.

Navodi se da će manifestacija peti put okupiti dječake i djevojčice, a biće održana na lokacijama:

Capital Plaza – Smart Gym (samo za predškolski uzrast, 2 puta sedmično, poslije podne – ponedjeljak i srijeda od 16 do 18 sati);

Brdo Gorica – Avanturistički park (3 puta sedmično, prije podne – ponedjeljak, srijeda i petak od 9 do 11);

SC Morača, otvoreni tereni za mali fudbal(3 puta sedmično, poslije podne – utorak, srijeda i subota od 19.30 do 21 sat);

Zlatica (balon sala Cross, kod Trim staze – 2 puta sedmično, ujutro i popodne – Srijeda i petak – od 8 do 10 i od 19 do 21 sat);

Stari aerodrom (balon sala, OŠ Pavle Rovinski – 2 puta sedmično, ujutro i popodne – ponedjeljak i srijeda – od 9 do 11 i 18 do 20 sati);

Preko Morače (balon sala, OŠ Štampar Makarije – 2 puta sedmično, ujutro i popodne – utorak i četvrtak – od 8 do 10h i od 18 do 20 sati) i

Masline (balon sala Dadex (za tenis, OŠ Vladimir Nazor – 2 puta sedmično, ujutro i popodne – ponedjeljak i četvrtak – od 8 do 10h i 16 do 18 sati).

Saopšteno je da svi zainteresovani osnovci mogu da se jave na ovim lokacijama u navedenim terminima i danima, dok je Smart gym predviđen samo za djecu predškolskog uzrasta.

Fitnes dani Podgorice je manifestacija koja se organizuje drugi put, od 20. jula u izmijenjenom obliku u odnosu na prošlu, a u saradnji sa Star Fitness centrom.

“Prošle godine promovisali smo naše parkove i trgove, a ove godine treniramo na Stadionu malih sportova, u utorak 20. i 27. jula (19:30-20:30h) i na otvorenom bazenu SC Morača u četvrtak 22. i 29. jula (20.30-21.30h)“, saopšteno je iz Sekretarijata.

Navodi se da su svi ponuđeni sadržaji besplatni i da će sve sportske aktivnosti biti sprovedene uz koordinaciju profesora fizičkog vaspitanja i licenciranih trenera.

“Oni su zaduženi da organizuju i osmisle aktivnosti i prilagode ih uzrastu, veličini grupe, kao i željama samih učesnika”, zaključeno je iz Sekretarijata.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije