fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalRadulović zadovoljan žrijebom, protivnici po mjeri

Radulović zadovoljan žrijebom, protivnici po mjeri

Podgorica, (MINA) – Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović kazao je da je zadovoljan ishodom žrijeba za B Ligu nacija, navodeći da su Bosna i Hercegovina (BIH), Finska i Rumunija protivnici po mjeri.

On je kazao da crnogorska reprezentacija želi da se takmiči i osvoji što više bodova.

“Primarno je da se dodatno homogenizujemo i da se spremimo za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Da probamo da ispunimo dugo sanjani cilj”, rekao je Radulović nakon žrijeba.

Govoreći o reprezentaciji BiH, Radulović je podsjetio da je da su njegovi izabranici sa tom selekcijom u junu igrali 0:0.

“Kvalitetna reprezentacija, ali nije ispunila cilj u kvalifikacijama za Mundijal. Oni i Finci su bili u istoj grupi. Selekcija BiH ih nije savladala u odlučujućoj utakmicim što govori kakvi su Finci. Opasni sa Pukijem i Pohjanpalom u napadu”, rekao je Radulović.

Prema njegovim riječima, Rumunija je jaka kao i uvijek.

“Imali su solidne kvalifikacije za Mundijal”, rekao je Radulović.

On je naglasio da je najvažnije da se crnogorska selekcija dobro pripremi i spremno dočeka start takmičenja.

“Mi u prošlim kvalifikacijama nismo uspjeli da pružimo šansu mlađima jer smo odmah išli u takmičenje. Sada možemo da ih probamo. Cilj je da se napravi grupa od 30 igrača, ništa manje. Teško je takmičenje u ovakvim uslovima – koronavirus, povrede. Zato moramo da imamo široku grupu”, zaključio je Radulović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije