fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalHadžibegić dopunio spisak za oktobarske mečeve

Hadžibegić dopunio spisak za oktobarske mečeve

Podgorica, (MINA) – Selektor seniorske fudbalske reprezentacije Crne Gore, Faruk Hadžibegić dopunio je spisak igrača za oktobarske mečeve sa Letonijom, Azerbejdžanom i Luksemburgom.

Crnogorski fudbaleri 7. oktobra sastaće se sa Letonijom (18.00), tri dana kasnije odigraće utakmicu trećeg kola UEFA Lige nacija protiv Azerbejdžana, dok je za 13. oktobar zakazan duel sa najboljim timom Luksemburga.

Hadžibegić zbog povreda neće moći da računa na Matiju Šarkića, Žarka Tomaševića i Vukana Savićevića, dok će Stefan Mugoša propustiti i oktobrasko okupljanje nacionalnog tima zbog administrativnih razloga.

Saopšteno je da će igrače koji zbog povreda nisu u mogućnosti da odgovore na poziv zamijeniti golman Budućnosti Miloš Dragojević, lijevi bek rumunske Astre Risto Radunović, ofanzivac Voždovca Nikola Vujnović i napadač Podgorice Šaleta Kordić.

Za prijateljsku utakmicu sa Letonijom spisak reprezentacije biće dopunjen igračima koji nastupaju za klubove Telekom Prve crnogorske lige.

Pozvani su Aleksandar Šofranac, Darko Bulatović, Marko Vukčević, Branislav Janković, Miloš Raičković, Vasko Kalezić, Igor Ivanović i Damir Kojašević.

Prvi trening u sklopu priprema za mečeve sa Letonijom, Azerbejdžanom i Luksemburgom reprezentacija Crne Gore odradiće danas u 18 sati.

Pola sata ranije biće održan brifing sa predstavnicima medija.

Najčitanije