fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalĐorđević i dalje na čelu

Đorđević i dalje na čelu

Podgorica, (MINA) – Boban Đorđević, koji je u jesenjem dijelu nastupao za Grbalj, sa devet postignutih golova zauzima čelnu poziciju na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Gol manje postigli su Draško Božović i Igor Ivanović iz Budućnosti, igrači Rudara Velizar Janketić i Vule Vujačić, članovi Sutjeske Damir Kojašević, Stefan Nikolić i Marko Ćetković iz Sutjeske, napadač Koma Sava Gardašević i Boris Kopitović, koji je u jesnjem dijelu prvenstva igrao za Petrovac.

Po šest golova postigli su Goran Vujović iz Koma i Božo Marković iz Sutjeske.

Po pet puta u listu strijelaca upisali su se Marko Vučić iz Sutjeske, Petar Grbić, Panajotis Moraitis i Dušan Stojiljković iz Budućnosti, Milan Đurišić iz Iskre, Tiago Rodrigues Faria iz Rudara, igrači Podgorice Jovan Vujović i Šaleta Kordić i Žarko Popović iz Koma.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih pet golgeteri Sutjeske Goran Vujović i Igor Ivanović, igrači Mladosti, Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.

Najčitanije