fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSZa superiorno korisničko iskustvo, Telekom povećao brzine svim korisnicima optičkog interneta

Za superiorno korisničko iskustvo, Telekom povećao brzine svim korisnicima optičkog interneta

Bez obzira na to da li kućni internet koristite za rad od kuće, streaming filmova i serija, ili opuštanje uz online video igre – od njegove brzine zavisi koliko ćete zaista uživati u tim aktivnostima.

Kako bi korisnicima fiksnog interneta omogućili vrhunsko iskustvo, u Crnogorskom Telekomu su svim korisnicima optike na postojećim paketima – bez obzira na to koji paket koriste – povećali brzine interneta i do 500 mbps. Na ovaj način Telekom želi da nagradi lojalnost svojih korisnika, pa su brzine povećane svim korisnicima bez ikakvih dodatnih obaveza, a riječ je o trajnom povećanju brzina.

Brzine do 500 Mbps korisnicima Magenta 1 paketa na optici dostupne su od oktobra prošle godine, a iste brzine na raspolaganju su i korisnicima Extra Trio paketa. Extra Duo i sezonski paketi na optici donose povećanje brzina do 200 Mbps, odnosno 100 Mbps, u zavisnosti od paketa.

U praksi, takve brzine podrazumijevaju najbrže preuzimanje podataka i gledanje video sadržaja u najboljoj rezoluciji, HD video striming bez zadrške, najmanji ping, idealan za gejming, i besprekornu, moćna WiFi mrežu u vašem domu, pojašnjavaju iz Telekoma.

Za brzine do više stotina Mbps potrebna je jaka podrška, pa WiFi ruteri najnovije generacije omogućavajući ultrabrzi internet, bolji domet WiFi signala i veći broj povezanih uređaja, a u Telekomu kontinuirano rade na proaktivnoj i besplatnoj zamjeni WiFi opreme, kako bi korisnici mogli da dostignu brzine koje im paketi omogućavaju.

Iz Telekoma podsjećaju da je povećanje brzina fiksnog interneta inicijativa na kojoj kontinuirano rade, i da su od ovog mjeseca obuhvaćeni svi aktuelni paketi koji uključuju optički internet. Veće brzine dostupne su kako novim tako i već aktivnim korisnicima, u skladu sa tehničkim mogućnostima na njihovim lokacima i u zavisnosti od paketa koje koriste.

Uz to, Telekom kontinuirano realizuje aktivnosti prebacivanja korisnika na najbolje tehnologije (VDSL i optiku) trenutno moguće na njihovim lokacijama.

Više informacija o ponudi Telekoma dostupno je na sajtu kompanije www.telekom.me

Kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije