fbpx
8.8 C
Podgorica
December 7, 2021.
Naslovnica MINA Servisi MINA OTS Uz kredit do vrijednih nagrada

Uz kredit do vrijednih nagrada

NLB Banka organizuje nagradnu igru pod nazivom „Kredit koji nagrađuje“ za postojeće i nove klijente, sa ukupnim nagradnim fondom 10.000 €. Fond čini šest vrijednih nagrada, od čega glavna nagrada iznosi 3.000 €.

Nagradna igra je počela 8. 10. i trajaće do 31. 12. 2021. godine.

Često su za ostvarenje planova, zadovoljenje određnih potreba neophodna dodatna novčana sredstva.

U neizvjesnim vremenima, takođe imamo planove i potrebe a adekvatna kreditna podrška je možda još i više značajna. Uvažavajući ovu činjenicu, pored prilagođene ponude NLB gotovinskih kredita koji se odobravaju u iznosu i do 25.000 € sa rokom otplate do 10 godina, banka je za klijente organizovala nagaradnu igru u kojoj imaju priliku da osvoje do 3.000 €.

Klijenti koji podnesu zahtjev za gotovinski kredit**, u periodu od 8. 10. do 31. 12., i ukoliko zahtjev bude odobren ostvaruju pravo da učestvuje u izvlačenju dobitnika za jednu od šest vrijednih nagrada:

  • 3 NLB poklon kartice vrijednosti 1.000 €;
  • 2 NLB poklon kartice vrijednosti 2.000 €;
  • 1 NLB Poklon kartica vrijednosti 3.000 €.

Klijenti koji osvoje poklon kartice moći će da ih koriste za kupovinu roba i usluga u zemlji, inostranstvu ili na internetu.

Penzionerima NLB Banka posvećuje posebnu pažnju kroz ponudu prilagođenu njihovim potrebama i životnoj dobi. Tako će osim prilike da učestvuju u nagradnoj igri, moći da iskoriste i posebne uslove gotovinskog kredita za penzionere, koji se u periodu od 8. 10. do 31. 12. odobrava uz nižu kamatnu stopu i besplatnu obradu kredita.*

Više o aktuelnoj ponudi i nagradnoj igri na www.nlb.me.

Kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije