fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSUz kredit do vrijednih nagrada

Uz kredit do vrijednih nagrada

NLB Banka organizuje nagradnu igru pod nazivom „Kredit koji nagrađuje“ za postojeće i nove klijente, sa ukupnim nagradnim fondom 10.000 €. Fond čini šest vrijednih nagrada, od čega glavna nagrada iznosi 3.000 €.

Nagradna igra je počela 8. 10. i trajaće do 31. 12. 2021. godine.

Često su za ostvarenje planova, zadovoljenje određnih potreba neophodna dodatna novčana sredstva.

U neizvjesnim vremenima, takođe imamo planove i potrebe a adekvatna kreditna podrška je možda još i više značajna. Uvažavajući ovu činjenicu, pored prilagođene ponude NLB gotovinskih kredita koji se odobravaju u iznosu i do 25.000 € sa rokom otplate do 10 godina, banka je za klijente organizovala nagaradnu igru u kojoj imaju priliku da osvoje do 3.000 €.

Klijenti koji podnesu zahtjev za gotovinski kredit**, u periodu od 8. 10. do 31. 12., i ukoliko zahtjev bude odobren ostvaruju pravo da učestvuje u izvlačenju dobitnika za jednu od šest vrijednih nagrada:

  • 3 NLB poklon kartice vrijednosti 1.000 €;
  • 2 NLB poklon kartice vrijednosti 2.000 €;
  • 1 NLB Poklon kartica vrijednosti 3.000 €.

Klijenti koji osvoje poklon kartice moći će da ih koriste za kupovinu roba i usluga u zemlji, inostranstvu ili na internetu.

Penzionerima NLB Banka posvećuje posebnu pažnju kroz ponudu prilagođenu njihovim potrebama i životnoj dobi. Tako će osim prilike da učestvuju u nagradnoj igri, moći da iskoriste i posebne uslove gotovinskog kredita za penzionere, koji se u periodu od 8. 10. do 31. 12. odobrava uz nižu kamatnu stopu i besplatnu obradu kredita.*

Više o aktuelnoj ponudi i nagradnoj igri na www.nlb.me.

Kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije