fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSTelekom obilježava Dan planete Zemlje: popusti uz recikliranje telefona, poklon gigabajti i...

Telekom obilježava Dan planete Zemlje: popusti uz recikliranje telefona, poklon gigabajti i ozelenjavanje gradova

Danas je međunarodni Dan planete Zemlje, praznik iniciran da podsjeća ljude na odgovoran odnos prema planeti na kojoj žive. Crnogorski Telekom tim povodom obilježava „zeleni april“ – mjesec posvećen recikliranju, pošumljavanju i nagrađivanju „zelenog razmišljanja“ i odgovornog ponašanja korisnika.

Za svaki stari telefon koji donesu u neki od T-Centara, korisnici Telekoma dobijaju višestruke benefite – eko popust do 100 eura na novi 5G telefon i 90 GB brzog interneta,a za prvih 100 vraćenih telefona, Telekom će zasaditi 100 stabala. Koliko stabala čeka na sadnju, možete provjeriti na stranici https://telekom.me/zelena-akcija

Osim toga, Telekom je pokrenuo i veliku donatorski inicijativu za ozelenjavanje park-šume Gorica, opustošene prošle godine u velikom požaru. Tako svi postpejd i pripejd korisnici Telekoma mogu kroz Telekom ME aplikaciju da doniraju 1 euro, a Telekom svaku donaciju duplira. Prikupljeni novac otići će na sadnice za Goricu, dok će korisnici koji se odluče za donaciju dobiti 1000 poena koje mogu iskoristiti za aktivaciju brojnih povoljnosti u Programu nagrađivanja.

Uz to, u zelenom mjesecu aprilu, Telekom poklanja 50 GB svim korisnicima koji već koriste e-račun, ili ga sada aktiviraju, a gigabajti važe 30 dana.

Cilj zelenog mjeseca jeste zajednički rad na smanjenju štetnih utjicaja na prirodu i stvaranju zdravije i zelenije sredine za sve, zaključuju iz Telekoma.

Iz ove kompanije sugerišu korisnicima koji ostavljaju telefone na recikliranje da sve lične detalje (poruke, slike…) izbrišu sa uređaja, kao i da sa telefonima donesu i punjače i slušalice koje ne koriste, koji će takođe biti obrađeni na ekološki prihvatljiv način.

Zelena promo akcija traje do 30. aprila ili do isteka zaliha telefona.

Detalji o zelenoj akciji i uređajima mogu se pronaći na sajtu https://telekom.me/zelena-akcija

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije