fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSRezerviši novi HONOR 50 u Telenoru

Rezerviši novi HONOR 50 u Telenoru

Podgorica  –  U Telenoru se od danas, putem web forme na www.telenor.me , može rezervisati novi HONOR 50 model telefona u dvije boje Midnight Black i Frost Crystal.

Honor 50 ima 6.57-inčni OLED ekran, Snapdragon 778G čipset i bateriju sa podrškom za brzo punjenje. Naime, ovaj telefon štedi vrijeme, jer ne morate da čekate da se napuni satima, već uz Supercharge, možete napuniti telefon do 70% za 20 minuta. Telefon koristi Android 11, uz prilagođeni korisnički interfejs i imaće kompletan pristup Google Play Store i Play Services.

Brzim rastom popularnosti kreiranja kratkih video zapisa, HONOR 50 podiže iskustvo snimanja videa na novi nivo. Zahvaljujući prednjoj kameri od 32MP sa uglom gledanja od 90 stepeni, korisnici mogu da naprave savršene selfije i video zapise, sa više ljudi i pejzaža snimljenih u kadru. HONOR 50 se može pohvaliti profesionalnom četvorostrukom zadnjom kamerom koja ima glavnu kameru od 108MP, širokougaonu kameru od 8MP, makro kameru od 2MP i dubinsku kameru od 2MP, što korisnicima omogućava snimanje fotografija i video zapisa sa izuzetno jasnom slikom i savršenim detaljima, čak i noću.

Telefoni će biti dostupni u Telenoru od 15. novembra.

A kada Telenor korisnici odluče da je vrijeme za novi telefon imaju mogućnost da  stari uređaj donesu u najbližu Telenor prodavnicu, gdje se bezbjedno odlaže i reciklira. Na taj način zajedno brinemo o okolini, a korisnici dobijaju i vaučer u iznosu od najmanje 50 eura koji mogu da iskoriste za kupovinu novog telefona.

Na ovaj način, kompanija Telenor je od 1. juna kada je ova kampanja počela reciklirala skoro 8.100 uređaja.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije