fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSProgram Magenta Moments osvaja srca korisnika

Program Magenta Moments osvaja srca korisnika

Magenta Moments šŸ§” inovativan i zabavan program povoljnosti Crnogorskog Telekoma sa preko 28 hiljada aktivnih korisnika, svega 10 dana od lansiranja, ubrzano osvaja srca korisnika Telekom ME aplikacije.

Magenta Moments valutu ā€“ srca, korisnici svakodnevno aktiviraju u hiljadama, otvarajući raznovrsnu ponudu popusta i benefita, sa mrežom od preko 50 partnera u Crnoj Gori. Tako su korisnici Telekom ME aplikacije, osim brojnih povoljnosti, tokom prethodnih 10 dana nagrađeni i sa 50 T ā€“ paketa, dva telefona, 20 Multicom vaučera, 300 bioskopskih karata, a svakoga dana Magenta Moments 13 korisnika iznenadi sa 1.000 srca.

Crnogorski Telekom cijeni vaÅ”e povjerenje i zainteresovanost! Radivoje Gogić iz NikÅ”ića, 20 ā€“ hiljaditi Magenta Moments korisnik, nagrađen je Baseus bežičnim sluÅ”alicama, a poklon je sa posebnim zadovoljstvom uručen njegovoj kćerki.

ViŔe srca donosi viŔe popusta i vrijednih nagrada, a korisnici srca osvajaju jednostavnim i zabavnim aktivacijama u Telekom ME aplikaciji:

  • Pridruživanjem Magenta Moments programu;
  • Popunjavanjem profila;
  • Otvaranjem aplikacije sedam dana zaredom;
  • Otvaranjem aplikacije 5 puta tokom mjeseca;
  • Dopunom pripejd računa;
  • Plaćanjem računa za Telekom mobilnu i fiksnu mrežu,
  • I zanimljivom igrom – točak sreće, sa posebnim nagradama!

Osim brojnih popusta, nagradna igra je dodatna motivacija za ulazak u Magenta Moments svijet sjajnih povoljnosti i zabave, istakla je, vođa Službe za razvoj mobilnih proizvoda za rezidencijalne korisnike u Crnogorskom Telekomu NataÅ”a Jauković i pojasnila da svako učeŔće u dnevnim izvlačenjima povećava Å”ansu za neku od glavnih nagrada.

ā€œMagenta Moments nagradna igra traje do 2. aprila i uključuje bogat fond od hiljadu sjajnih nagrada, a već smo obradovali tri stotine Magenta Moments korisnika. Glavne nagrade su zaista vrijedne pažnje – porodično putovanje u svijet bajki u Parizu i putovanje u Zagreb na koncert Stinga, uz VIP tretman i obuhvataju troÅ”kove puta, smjeÅ”taja, uz dodatna iznenađenja. Osim toga, tokom cijele godine ćemo nagrađivati kroz Magenta Moments program, zato pozivam korisnike Telekom ME aplikacije da potraže ikonicu na dnu ekrana, krenu u osvajanje srca i naravno, ne zaborave da svakog dana ā€œzavrte točakā€, zaključila je Jauković.

Lista Magenta Moments povoljnosti će konstantno biti ažurirana, a trenutno obuhvata preko 50 atraktivnih partnera u Crnoj Gori, sa raznovrsnom ponudom, po kategorijama: hrana i piće, zabava, Å”oping, putovanja.

Osim toga, korisnicima Telekoma uskoro će biti dostupni i popusti koje je moguće aktivirati u svakoj od zemalja u kojima posluje Dojče Telekom, tako da će srca – Magenta Moments valuta, biti validna i van granica Crne Gore.

Program Magenta Moments je dostupan na posljednjim verzijama aplikacije, pa je neophodno da korisnici, ukoliko već nisu, ažuriraju Telekom ME aplikaciju.

Detaljnije informacije potražite na linku.

Otkrijte Magenta Moments šŸ§” svijet novih iskustava, povoljnosti i odlične zabave!

kontakt poÅ”iljaoca: [email protected]

Najčitanije